0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Arkivfoto. På Herlev Hospital arbejder man med en særlig proteinberiget diæt til underernærede patienter. Det kan lade sig gøre at gøre den type mad mere klimavenlig, men det kræver efteruddannelse, siger Kost og Ernæringsforbundet.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Eksperter om nye kostråd: Syge og sårbare kan godt spise mere grønt. Men det bliver ikke nemt

De offentlige køkkener bør gå forrest i den grønne omstilling. Men hvis kost til ældre småtspisende og alvorligt syge skal med på klimavognen, kræver det efteruddannelse af ernæringsprofessionelle, mener Kost og Ernæringsforbundet.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

De offentlige køkkener, som serverer 800.000 daglige måltider, bør være ledestjerne i den kulinariske klimakamp, som udkæmpes ved hjælp af bønnepostej og quinoadeller. Det mener Kost og Ernæringsforbundet.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Vil du lære os bedre at kende?

Prøv Sundhedsmonitor uforpligtende i 14 dage

Prøv nu

Forsiden