0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Region Nordjylland
Foto: Region Nordjylland
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

30.000 nordjyder får nu lægetilbud på normale vilkår

To udbudsklinikker og tre regionsklinikker i Region Nordjylland bliver i løbet af det næste halve år overdraget til praktiserende læger, der har budt på klinikkerne.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Knap 30.000 borgere i de nordjyske byer Frederikshavn, Thisted, Hjørring, Nykøbing Mors og Øster Jølby skal nu ikke længere forbi en udbuds- eller regionsklinik, når de har brug for at gå til læge.

To udbudsklinikker og tre regionsklinikker i Region Nordjylland bliver i løbet af det næste halve år overdraget til praktiserende læger, der har budt på klinikkerne. Det skriver Region Nordjylland i en pressemeddelelse.

Regionen fik hele 18 ansøgninger til de fem klinikker, hvilket glæder formanden for vurderingsudvalget Lis Mancini (S).

»Det er positivt med den store interesse, og det lover godt for den fremtidige lægedækning i regionen,« siger hun i pressemeddelelsen.

»Det er dejligt, at vi nu kan tilbyde borgerne i de berørte områder en læge på normale vilkår, efter vi i en del år har været nødt til at oprette udbudsklinikker og regionsklinikker for at sikre lægedækningen. I vores vurdering af ansøgerne har kvalitet været det bærende parameter, så derfor er jeg også overbevist om, at borgerne kan se frem til en god og robust lægeløsning.«

  • Udbudsklinikken i Frederikshavn drevet af Alles Lægehuse med ca. 6.300 patienter tildeles praktiserende læge Kenny Birk Bøtcher.
  • Udbudsklinikken i Thisted drevet af Nordic Medicare med ca. 4.900 patienter tildeles Lægehuset Thyland ved praktiserende læger Klaus Wilbrandt Kjær og Antonio Tivalotti.
  • Regionsklinik Hjørring med ca. 5.400 patienter tildeles praktiserende læge Lidija Petrovic.
  • Regionsklinik Øster Jølby på Mors med ca. 5.900 patienter tildeles Lægehuset Thyland ved praktiserende læger Klaus Wilbrandt Kjær og Antonio Tivalotti.
  • Regionsklinik Nykøbing Mors med ca. 6.100 patienter tildeles praktiserende læge Sivakaran Sivayogajeyam.

Forventningen er, at de nye ejere kan få overdraget klinikkerne i løbet af det næste halve år.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Forsiden