Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Støtten til udvidede åbningstider på Livslinien står til at falde bort ved nytår. Foto: Thomas Larsen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Støttepartier bekymrede: Sundhedsprojekter er ved at løbe tør for penge

En række store og små sundhedsindsatser, der er finansieret af satspuljen, mister deres bevillinger til nytår. Det bekymrer regeringens støttepartier, der opfordrer regeringen til at tage affære. »Bolden ligger hos regeringen,« siger EL-ordfører.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Regeringens støttepartier slår nu alarm over udsigten til, at en række sundhedsinitiativer kan løbe tør for penge ved årets udgang.

»Vi er bekymrede. Det er helt afgørende, at vi sikrer, at der er penge til en fortsat indsats for de svageste i samfundet,« siger Enhedslistens sundhedsordfører Peder Hvelplund.

Der er tale om en lang række små og store projekter, der alle er finansieret af satspuljen. Fælles for dem er, at som det ser ud nu, vil deres bevillinger udløbe til nytår.

Det drejer sig blandt andet om demenshandlingsplanen, der de senere år har modtaget 140 millioner kroner om året via satspuljen, en ordning med plejehjemslæger og støtte til, at rådgivningstilbuddet Livslinien har holdt åbent om natten.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Politiken Sundheds abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler på Politiken Sundhed, kan du få et godt tilbud til dig eller din arbejdsplads her

Få et tilbud

Forsiden